Billettpriser:

Av smittevernshensyn vil vi kun selge 1500 billetter pr dag i parken OG kun selge billetter på nett for å ha kontroll på antallet i parken.

Det kan derfor ikke kjøpes billetter i parkens inngangsparti etter 20.6. Vi forventer at en del av dagene i sommer vil være utsolgt, og vi anbefaler deg å kjøpe sommerens billetter så tidlig som mulig!

 

Av smittervernshensyn for å ha kontroll på antall besøkende hver dag vil det ikke være mulig å endre besøksdag. Billetter kan avbestilles innen 14 dager før besøksdagen.

 

Billettpriser – sommer (gjelder fra 20. juni): Voksen: 429 kr, barn 2 – 13: 399 kr, barn 0 – 2: gratis. Barn må da betale når de har fyllt 2 år.

VIKTIG ved kjøp av nettbillett: Du mottar en ordrebekreftelse på e-post som også er din billett (koden på billetten scannes ved inngangen). Sjekk spamfilter, social-mapper og eventuelle andre mapper da din mail-leser ofte sorterer mailene dine for deg. 

Fra 20.6 har vi fullt sommerprogram og er åpen fra kl 10 – 18.

Bjørneparken aksepterer selvfølgelig ledsagerbevis. Du kjøper da en vanlig billett til den som skal ledsages, og ledsager kommer gratis inn ved fremvisning av ledsagerbeviset i parken.

 

Barnebilletter og ledsagerbevis:

Under 2 år gratis, 2 – 13 år barn, 14 år og over er voksne. I Bjørneparken aksepterer vi selvfølgelig ledsagerbevis.