Skoler og barnehager

– en fantastisk og lærerik dag for store og små!

Vi syns det er helt supert når skole- og barnehagebarn får mulighet til å komme en dag i parken. Det er lærerikt og det kan være en fantastisk opplevelse for store og små å få komme tett på både ville og tamme dyr. På sidene våre kan barna lære litt mer om de forskjellige dyrene før de kommer i parken. 

Skolebillett kan kjøpes av barnehage, grunnskole og videregående. Skolebesøk gjelder i skoletiden, i regi av skolen, fra og med mandag, til og med fredag.

Skolebillett kan kjøpes utenom skolens ferier (sommerferie, høstferie, juleferie, vinterferie, påskeferie) og så videre. Ved kjøp av skolebillett gjelder prisen også for barn under 3 år.

En voksen per femte barn betaler skolebillett. Ved besøk av barnehager med hovedvekt av små barn (2-4 år), betaler man skolebillett for en voksen per fjerde barn.

Noen barn trenger ekstra følge. Følgepersoner med ledsagerbevis kommer gratis inn. Dette gjelder i tillegg til vanlig inngang på skolebillett.

Øvrige følgepersoner betaler vanlig pris. Dette gjelder foreldre, søsken, besteforeldre, ekstra lærere og så videre.

For skolefritidsordning (SFO) gjelder samme regler som for skoler og barnehager.

I Bjørneparken kan skoleklasser og barnehager spise lunsj der de vil. Vi har Lavvo med sitteplasser for lunsj  og vi har inngangshallen som er flittig brukt ved regnvær. Det kan være lurt å legge lunsj til kl. 11.30, da vi har lagt inn et lunsjopphold i programmet.

Det er ikke nødvendig å bestille plass for besøk i parken. Oppdatert program for dagen, finnes til enhver tid på Bjørneparkens hjemmeside. Har du spørsmål? Send en mail til [email protected] eller ring 32053510.

Bjørneparken sender gjerne faktura. Ansvarlig person må ha med rekvisisjon med fakturaadresse og riktig antall besøkende. Denne leveres inn i billettluken ved ankomst.

Priser og fakturering

Skolebillett koster 100 kroner per stk.

Bjørneparken sender gjerne faktura. Ansvarlig person må ha med rekvisisjon med fakturaadresse og riktig antall besøkende. Denne leveres inn i billettluken ved ankomst.

 

Vi hadde en fantastisk dag i bjørneparken! Strålende på alle måter. Anbefales på det varmeste!

Mari