Skoler og barnehager

– en fantastisk og lærerik dag for store og små!

Vi syns det er helt supert når skole- og barnehagebarn får mulighet til å komme en dag i parken. Det er lærerikt og det kan være en fantastisk opplevelse for store og små å få komme tett på både ville og tamme dyr. Vi tilbyr omvisning tilpasset deres ønsker om innhold/tema. Send forespørsel til [email protected].

Skolebillett kan kjøpes av barnehage, grunnskole og videregående. Skolebesøk gjelder i skoletiden, i regi av skolen, fra og med mandag til og med fredag.

Skolebillett kan kjøpes utenom skolens ferier (sommerferie, høstferie, juleferie, vinterferie, påskeferie) og så videre. Ved kjøp av skolebillett gjelder prisen også for barn under 2 år.

En voksen per femte barn betaler skolebillett. Øvrige følgepersoner betaler ordinær billettpris. Dette gjelder for ekstra lærere, foreldre, søsken, besteforeldre og så videre. 

Noen barn trenger ekstra følge. Ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis utstedt av kommunen vil ledsager komme gratis inn. 

 

 I Bjørneparken kan skoleklasser og barnehager spise lunsj der de vil. Det finnes bord og benker rundt om i hele parken og vi har inngangshallen som er flittig brukt ved regnvær. Det kan være lurt å legge lunsj til kl. 11.30, da vi har lagt inn et lunsjopphold i programmet.

Oppdatert program for dagen, finnes til enhver tid på Bjørneparkens hjemmeside. Har du spørsmål? Send en mail til [email protected] eller ring 32053510.

Bestilling gjøres til [email protected]. Bjørneparken sender gjerne faktura. Rekvisisjon med fakturaadresse og riktig antall besøkende sendes på mail til oss når dere gjør bestilling. 

Priser og fakturering

Skolebillett koster 150 kroner per stk. 

Bestilling gjøres til r[email protected]

Bjørneparken sender gjerne faktura. 

 

Vi hadde en fantastisk dag i bjørneparken! Strålende på alle måter. Anbefales på det varmeste!

Mari