Brutus Pizzeria

Like ved inngangen

I inngangspartiet i parken kan du få kjøpt vår deilige pizza, salater, kjøttkaker, supper, og flere andre middags- og lunsjretter. Alt er hjemmelaget av våre flinke kokker!  Her kan du slappe av etter en lang dag i Bjørneparken. Vi har veganske og glutenfrie alternativer.

Ishuset

Mellom inngangen og hovedhegnet

Det første serveringsstedet i parken er ishuset. Her har vi en masse forskjellig typer is og tilbehør, et svært populært sted for store og små!

Åpner 18. juni.

Bamsebua

Mellom hovedhegnet og elgene

Bamsebua har fått en totalrenovering, og vi har nå gleden av å tilby deilig grillmat med tilbehør, fra spesialhamburgere til kyllingretter. Om du er opptatt av rask og god mat er dette stedet for deg!

 I tillegg selger vi gode pølser, slush, drikke og annet småtteri.

 Bamsebua åpner i påsken og i helgene før sommersesongen. Fra 18. juni  er den åpen hver dag.

Vogna på setra

Oppe på setra nært både ulv og gaupe

Øverst i parken finner du setra, og ulvene og gaupene. I sommersesongen kan du kjøpe lettere mat og drikke fra vogna vår. Våre besøkende pleier å være overraskende lenge på setra, for her får du både gaupe- og ulvefôring i tillegg til vår dyrepasserskole i veldig flotte omgivelser. Vogna er på plass i høysesongen.

Grilling og bruk av åpen ild i parken

Det er ikke tillatt med grill og åpen ild i parken. En av våre største bekymringer er brann i parken, og Hallingdal er et område der en skogbrann kan gjøre svært stor skade. Med varme, solrike og tørre sommere er skogbrannfaren stor selv raskt etter noen dager med regn.

Veldig koselig park! Så ut som at dyrene hadde det veldig godt der 🙂

Amina