Brutus Pizzeria

Like ved inngangen

 

I inngangspartiet i parken kan du få kjøpt vår deilige, hjemmelagede pizza, melts (varme sandwich med ost), nachos, salater og mye annet. Her kan du slappe av etter en lang dag i Bjørneparken.

Ishuset

Mellom inngangen og hovedhegnet

Det første serveringsstedet i parken er ishuset. Her har vi en masse forskjellig typer med is og tilbehør, et svært populært sted for store og små!

Åpner 19. juni.

Bamsebua

Mellom hovedhegnet og elgene

Bamsebua har fått en totalrenovering for sesongen, og vi har nå gleden av å tilby deilig grillmat med tilbehør, fra spesialhamburgere til kyllingretter. Om du er opptatt av mat og kvalitet er dette stedet for deg!

 I tillegg selger vi gode pølser, slush, drikke og annet småtteri.

 Bamsebua åpner i helgene før sommersesongen.

Vogna på setra

Oppe på setra nært både ulv og gaupe

Øverst i parken finner du setra, og ulvene og gaupene. I sommersesongen kan du kjøpe lettere mat og drikke fra vogna vår. Våre besøkende pleier å være overraskende lenge på setra, for her får du både gaupe- og ulvefôring i tillegg til vår dyrepasserskole i veldig flotte omgivelser. Vogna er på plass i høysesongen.

Grilling og bruk av åpen ild i parken

Vi har i en årrekke hatt gassgriller tilgjengelig for våre besøkende. Etter flere somre med stor skogbrannfare og forbud mot grilling har vi i perioder fått pålegg om å stenge disse grillene, til stor frustrasjon for våre besøkende som har hatt medbrakt mat for grilling. 

I en dal som Hallingdal er skogbrann noe av det aller verste man kan tenke seg. I år er skogbrannfaren ekstra stor etter fjorårets tørkesommer, og skogbrannfaren er reell allerede nå i april.

Vi vil derfor ikke ha gassgriller tilgjengelig i parken, men oppfordrer våre besøkende til å ha med seg mat og drikke og benytte våre benker og sitteplasser dersom man ikke ønsker å kjøpe maten på en av våre serveringssteder.

Det er ikke tillatt å bruke åpen ild eller å røyke inne i parken. Vi har egen røykesone ved inngangen.

Veldig koselig park! Så ut som at dyrene hadde det veldig godt der 🙂

Amina