Er dere en hel vennegjeng, storfamilie, ansattgruppe eller annen gruppe som vil besøke Bjørneparken? Skal du arrangere konferanse eller teambuilding? Vil din bedrift eller organisasjon invitere ansatte eller medlemmer til en flott og innholdsrik dag?

Bestill privat omvisning, og kom enda nærmere dyrene sammen med en av våre engasjerte og kunnskapsrike dyrepassere.  Vi skreddersyr opplevelser tilpasset deres ønsker, for å skape en uforglemmelig opplevelse for akkurat din gruppe! Under kan du se våre mest populære omvisninger:    

En ønskedag i Bjørneparken 

Sett sammen deres ønskeprogram i samarbeid med oss, og bruk tid hos de dyrene dere har mest lyst til å vite mer om. Spis medbragt lunsj eller bestill lunsj hos oss.

Varighet: Etter ønske  Pris: kr. 2 000,-* pr. time + kr. 199,- pr. person. 

*Gjelder grupper inntil 20 personer. For større grupper pris på forespørsel.

 

Tett på rovdyrene

 Bli med på fôring av amurleopard, ulv og gaupe, hør dyrepasseren fortelle om hvordan bjørnene har det i hiet om vinteren, få en eksklusiv sniktitt på våre bjørnekameraer, og besøk våre søte, nysgjerrige rever i reveskogen. 

Varighet: 2 timer Pris: kr. 4000,-*           + kr. 199,- pr. person.

*Gjelder grupper inntil 20 personer. For større grupper pris på forespørsel.

Helt pyton  

I Krokodilleland bor noen av de største slangeartene som finnes, samt krokodiller fra ulike steder i verden, og øgler og store skilpadder. Dyrepasseren har masse å fortelle om disse fascinerende skapningene, og for de modige er det en mulighet for å komme virkelig tett på!

Varighet: 2 timer Pris: kr. 4000,-*             + kr. 199,- pr. person.

*Gjelder grupper inntil 20 personer. For større grupper pris på forespørsel.  

Bjørneparken Conservation

Alle arter har sin viktige plass i naturen. Bli med dyrepasseren til noen utrydningstruede arter, og lær mer om dem og om hva som truer deres overlevelse. Hva gjør vi i Bjørneparken for å hjelpe, og hva kan du selv gjøre? Bjørneparken donerer 10 % av inntektene fra omvisningen til Bjørneparken Conservation. Alle donasjoner går i 2021 og -22 til å støtte Wildlife Conservation Society Russia i deres arbeid med utsetting og overvåkning av amurleoparder i et beskyttet naturområde i Primorsky krai i Russland.      

Varighet: 2 timer, inkl. lunsjpause. Spis medbragt lunsj, eller bestill lunsj hos oss.

Pris: kr. 4 000,-*  + kr. 199,- pr. person.

*Gjelder grupper inntil 20 personer. For større grupper pris på forespørsel.

Opplev mer

I samarbeid med Thon Hotel Bjørneparken og Jakt- og Fiskesenteret på Flå kan vi tilby pakkeløsninger som inkluderer overnatting og bespisning, samt hyggelige lokaler for seminarer/kurs eller andre tilstelninger, med opplevelser som skidag, sosial sammenkomst i lavvo med underholdning, skyting i simulator eller på bane, øl eller vinsmaking, for å nevne noe.

Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] for å få vite mer om hva vi kan tilby.