Thon Hotel Bjørneparken

Kun 300 meter fra Bjørneparken finner du Thon Hotel Bjørneparken. Våkn opp uthvilt og etter en herlig frokost med hele familien er dere klare for en super dag i Bjørneparken!

Leie hytte på Turufjell?

Ta med storfamilien eller et vennepar og bo på en hytte kun 10 minutter unna Bjørneparken. Eller kanskje dere bare ønsker stor plass og naturskjønne uteområder med aktiviteter og turområder?

Kom opp på ettermiddagen og la ungene leke ute mens dere koser dere med matlaging og sosialt samvær. Morgenen etter våkner dere uthvilt og klare for en flott dag i Bjørneparken. Handle på kjøpesenteret på veien tilbake og slapp av og kos dere i fredelige men aktive omgivelser resten av ettermiddagen og kvelden. Bli gjerne dag 3 og utforsk det fantastiske hytteområdet med fiskevann, turstier, pumptrack, sykkelpark, badebrygge, Kafe, lekeplasser og masse annen moro.

Stavn Camping

Ønsker du et rimeligere alternativ?

Kun 9 km oppover dalen finner du Stavn Camping, et rimelig overnattingssted nede ved elven og mellom fjellene. Her er det 10 små hytter og overnattingsplass for telt og campingvogn med servicebygg.