Sommerferien i Norge 2020:

Ta med hele familien til Bjørneparken i sommer!

Hos oss kan dere oppleve dyrepark, forestillinger, plaskeland, overnatting, god mat og stor plass i deilig frisk luft. I Bjørneparken finner du alt for den perfekte Norgesferien for hele familien

Dyrene våre
Bjørneparken er et eldorado for alle som er glade i dyr. Her finner du mange spennende arter,  for eksempel rovdyrene våre, leopard, bjørn, ulv, gaupe og rev. Du kan også møte elg, hjort og reinsdyr, samt sau, geit og alpakka. Eller hva med å hilse på krokodiller, alligatorer og skilpadde? Er du skikkelig modig, kan du også se på anakonda-, pyton- eller boaslanger.    

Teater med Grisk & Gomle
Hver dag fra 20. juni til 9. august kjører vi barneteater med superheltene Grisk & Gomle.

Bjørnebrødrene Grisk og Gomle er stadig ute på nye eventyr, og du kan møte de to brødrene og deres hjelper, den tøffe jenta Marilla. Du får bli med inn i en spennende verden med både bier og ulver. Bli med å syng, dans og – ikke minst – hils på vennene hver dag i ferien. 

Plaskeland
Plaskeland vil holde åpent i sommer og der kan du leke og kjøle deg ned i sommervarmen. 

Her er 8 ting du absolutt bør får med deg når familien besøker Bjørneparken. 

Åpningstider og smittevern
Bjørneparken er åpen og byr på stor plass, trygge omgivelser og masse frisk luft utendørs. Det selges kun 1500 billetter hver dag for å sikre god plass til de besøkende. Bjørneparken er åpen hver dag fra 20. juni kl 10 – 18. Grunnet smittevern, gjennomføres ikke slangehåndtering og krokodillemating. Innendørs lekeland stengt inntil videre. Enkelte andre restriksjoner gjelder også på ulike steder i parken inntil videre. Alle billetter må kjøpes online  www.bjorneparken.no   

Klikk deg inn her for å se det faste programmet som kjøres i Bjørneparken hver dag.

Lyst til å se verdens sjeldneste leopard?

 

 

 

Overnatting 
Thon Hotel Bjørneparken ligger i naturskjønne omgivelser i Flå sentrum i Hallingdal, kun en kort spasertur unna Bjørneparken. Her kan du bo på en av hotellets lyse og moderne rom eller i en av våre studioleiligheter i nærheten.

Etter en god natts søvn og en deilig frokost, kan du få et magisk møte med alt fra mektige rovdyr til søte reptiler. Som gjest hos Thon Hotell Bjørneparken, får du også 10 % rabatt på alle serveringssteder inne i parken, samt gratis WiFi, kaffe og te på hotellet.  

HER finner du link til hotellet.  

Mat 
I Bjørneparken finner du fire ulike serveringssteder med et variert utvalg av mat:  

Brutus Pizza
I inngangspartiet i parken kan du få kjøpt vår deilige, hjemmelagede pizza, melts (varme sandwich med ost), nachos, salater og mye annet. Her kan du slappe av etter en lang dag i Bjørneparken.

Bamsebua
I den nyrenoverte Bamsebua får du servert deilig grillmat med tilbehør – fra spesialhamburgere til kyllingretter, i tillegg til gode pølser, slush, drikke og annet småtteri. Om du er opptatt av mat og kvalitet er dette stedet for deg.

Vogna på setra
Øverst i parken finner du setra, og ulvene og gaupene hvor du kan du kjøpe lettere mat og drikke fra vogna vår. Våre besøkende pleier å være overraskende lenge på setra, for her får du både gaupe- og ulvefôring i tillegg til vår dyrepasserskole i veldig flotte omgivelser.

Ishuset
I Ishuset tilbyr vi en masse ulike typer is og tilbehør, et svært populært sted for store og små! 

Bjørneparken er en nydelig plass og være

Vegard