Oppdatert: 27. mai 2020

Bjørneparken er åpen for sommersesongen 2020!

Bjørneparken har jobbet hardt for å finne løsninger som sørger for et trygt og lærerikt besøk i parken. Hele teamet vårt (og selvfølgelig dyrene!) ønsker deg velkommen tilbake til parken!

Bjørneparken er en veldig stor utendørs frisk luftpark med hele 600 dekar plass. Vi har god plass til både gjester og dyr, og alle vil kunne nyte de vakre naturlige omgivelsene og fortsatt trygt opprettholde avstand til hverandre.  Vi vil at du og familien din skal ha en best mulig opplevelse i parken, og å gå trygt hjem slik at du kan besøke oss igjen!

Sikkerheten og sikkerheten til våre dyr, gjester og team er alltid satt først.  Vi har en løpende dialog med våre lokale helsetjenestemenn, og følger råd fra FHI.

Som forberedelse til turen til Bjørneparken

  • Vi har en rekke stasjoner for desinfeksjon og håndvask.  Vi ber deg om å vurdere å ta med din egen lille flaske antibac for å sikre at du kan rense hendene når som helst.
  • Vær oppmerksom på at noen av våre fôringer har blitt kansellert for å hindre at våre gjester kommer for nær hverandre.  Dette betyr at man ikke lenger kan gå inn i bjørnehiet, holde en slange eller vise noen reptilfôringer.
  • Våre andre fôringsprogrammer som reven, reinsdyr og elg, amurleopard, ulv, bjørn og gaupe har endret seg. Vi vil nå ha 5 hovedaktiviteter spredd rundt i parken, der fôringer og aktiviteter gjentas flere ganger daglig. Vær tålmodig med vår revefôring der vi har begrenset antall personer inn i kabinettet på en gang.
  • Vær oppmerksom på at vi vil kreve familiegrupper og individuelle gjester å plassere seg med 1M intervaller for fôring og køsystemer. Når folkemengder dannes, kan våre ansatte høflig be deg om å gjøre mer plass.
  • Noen attraksjoner kan være stengt for ditt besøk. I skrivende stund planlegger vi å holde zipline stengt for sommeren da vi ikke klarer å opprettholde avstandsregelen for denne aktiviteten. Vi legger nå planer for å holde Plaskeland og vår berg-og-dalbane åpen i sommer, men dette kan endres på råd fra lokale helsemyndigheter.
  • Fra og med 20. juni vil antall besøkende begrenses til 1 500 per dag, med billetter som kun selges online. Siden det er et begrenset antall gjester hver dag, anbefaler vi at du booker besøket i god tid for å unngå skuffelse. Klikk her for å kjøpe billetter nå!
  • Vi oppfordrer våre gjester til å unngå bruk av kontanter.
  • All mat og drikke vil bli servert over disken av våre ansatte.
  • Vi har egne ansatte dedikert til sanitisering og rengjøring av alle toaletter og innendørs områder.
  • Sitteplasser er redusert ved en rekke av de offentlige programmene våre, og noen bord vil være lukket på restaurantene våre.

Vi ber om at du avstår fra å besøke oss dersom du nylig har vært syk, viser tegn på sykdom eller har reist utenlands de siste 10 dagene. Bjørneparken skal være et trygt sted for alle å besøke, og vi ber om din hjelp til å sikre alles helse og sikkerhet ved å praktisere regelmessig håndvask, god hoste/nysehygiene og ved å holde avstand fra andre.

 

Vi gleder oss til å se deg i parken!